De nieuwe bedrijfsfilm van SOTRALENTZ CONSTRUCTION staat online.

Lijstmatten | Tübbings | Versterkingsmanden | Rollen en staven

06.09.2023

Sotralentz Construction presenteert via deze nieuwe bedrijfsfilm haar producten en diensten en biedt eveneens een kijkje achter de schermen, om de mensen die zich hiervoor dag in dag uit inzetten beter te leren kennen. Als één van de belangrijkste spelers in Europa op gebied van segmentwapening, speciale wapening, wapeningskorven, rollen en staven kan de onderneming met toekomstgerichte procedures en oplossingen een breed waaier aan producten voor haar klanten verwezelijken.

Sotralentz Construction : Daar waar de toekomst wordt gebouwd.

In de volgende drie minuten nodigen wij u uit om zowel onze producten als diensten en eveneens uw voordelen als klant te ontdekken. Start de film !