SÜLZLE Groep publiceert verklaring van overeenstemming met DNK 2021

05.10.2022

De “Deutscher Nachhaltigkeitskodex” is een norm voor transparante rapportage over de duurzaamheidsprestaties van ondernemingen. Tot de 20 meetcriteria behoren: strategie, beheer van hulpbronnen en klimaatgerelateerde emissies.
Met de DNK-conformiteitsverklaring heeft de SÜLZLE-groep haar engagement voor duurzaamheid nu publiekelijk getoond.

De verbintenisverklaring van de SÜLZLE-groep vindt u hier.

“Met de DNK Commitment Statement informeren we transparant over onze duurzaamheidsprestaties. Zo erkennen wij publiekelijk onze economische, ecologische en sociale verantwoordelijkheid. Wij presenteren ook informatie over de volgende stappen naar een duurzame toekomst.

Heinrich Sülzle, directeur van de SÜLZLE-groep