Beoordeling van de SÜLZLE Cup

SOTRALENTZ CONSTRUCTION beschrijft het toernooiproces

16.10.2022

Precies 12 weken geleden vond het bedrijfs- en gezagstoernooi plaats in Balingen. Een team van SOTRALENTZ CONSTRUCTION was er voor het eerst bij en daarmee ook het eerste internationale team ooit in het toernooi. Daarom wilden wij weten hoe het de spelers uit Frankrijk verging op de toernooidag en wat zij van de Cup vonden:

“De SÜLZLE Cup vond plaats op zondag 24 juli 2022. Omdat we van ver kwamen, hadden de organisatoren ervoor gezorgd dat we onze eerste wedstrijd om 11 uur ‘s ochtends konden spelen, zodat we niet in de vroege ochtenduren hoefden te vertrekken. We ontmoetten de teamleden in Drulingen en vertrokken om 7:30 uur. Na bijna drie uur rijden kwamen we aan in Balingen. De organisatoren en enkele leden van het SÜLZLE-team heetten ons hartelijk welkom en we ontvingen een geweldige set van 11 SOTRALENTZ CONSTRUCTION-truien. Gekleed in de wit/blauwe bedrijfskleuren waren alle voortekenen positief. We waren het enige Franse team in de competitie.
Het niveau van sommige teams in het toernooi was zeer hoog en de wedstrijden verliepen zonder problemen dankzij de goede organisatie van het evenement. We hadden het geluk sterk aangemoedigd te worden door onze Duitse collega’s en door Heinrich en Andreas Sülzle.
Helaas hebben we ons ternauwernood geplaatst voor de eindronde, met een record van 2 overwinningen, 2 gelijke spelen en slechts één nipte nederlaag. Gelukkig waren er een bar en snacks beschikbaar om ons op te vrolijken. 🙂
De dag verliep in een opperbeste stemming – plezier en competitie werden gecombineerd. Wij danken de organisatoren voor hun gastvrijheid, de club TSG Balingen voor de infrastructuur en kijken uit naar volgend jaar wanneer we opnieuw een dag vol plezier en uitwisseling kunnen beleven.”