SÜLZLE Group Team wint dit jaar de SÜLZLE Cup

Twee teams SÜLZLE Group overtuigen op bedrijfstoernooi

26.07.2022

In het kader van de 6e TSG-ervaringsdag in Balingen vond de SÜLZLE-Cup voor bedrijven en overheden plaats. In totaal hadden 12 teams zich voor het toernooi ingeschreven. Onder hen waren twee teams van de SÜLZLE Groep.
Het Franse team (in het wit) van SOTRALENTZ CONSTRUCTION is er ternauwernood niet in geslaagd door te dringen tot de halve finales en eindigde op de derde plaats in de groepsfase.
Het tweede team van de SÜLZLE Groep (in het blauw) bereikte de 2e plaats in de groepsfase en plaatste zich daarmee voor de halve finales. Daar versloegen de voetballers nipt het team van Meinlschmidt Raumkonzepte met 3:2. In de finale maakten de jongens vervolgens de toernooizege tegen Azzurri Mikron Tool (5:3) volmaakt.

Meer informatie is te vinden op de website van TSG Balingen.